• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Οικονομία
  • Αρχίζει δρομολόγια στις 12 Νοεμβρίου η πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας
Ελληνική Τράπεζα

Αρχίζει δρομολόγια στις 12 Νοεμβρίου η πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας

Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου δρομολόγια η πρώτη κινητή τραπεζική Μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η Μονάδα θα παρουσιαστεί το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής στο Καλό Χωριό Κλήρου. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τα δρομολόγια της Μονάδας διαμορφώνονται ακόμη από την Τράπεζα. Τα πρώτα δρομολόγια θα καλύψουν τις περιοχές Κοκκινοχωριών, ορεινή Λάρνακας και επαρχία Λεμεσού.

Η Μονάδα θα προσφέρει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρει ένα κανονικό κατάστημα τράπεζας, όπως είναι αναλήψεις χρημάτων, καταθέσεις, πληρωμές, αιτήσεις δανείων κλπ.

Ειδικότερα, το όχημα περιλαμβάνει ΑΤΜ, πάγκους ταμείου και καθίσματα, ενσωματωμένο κλιματιστικό, προσαρμοζόμενο φωτισμό, αλλά και ανελκυστήρα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη Μονάδα από τις κοινότητες οι οποίες αγκαλιάζουν αυτή την κίνηση. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, την ικανοποίηση τους προς την Ελληνική Τράπεζα για την εξέλιξη αυτή εξέφρασαν μεταξύ άλλων, ο Δήμος Γερμασόγειας και οι κοινότητες Παρεκκλησιά, Λιοπέτρι, Ξυλοφάγου, Ξυλοτύμβου και Άχνας, εκφράζοντας παράλληλα ετοιμότητα να παράσχουν όλες τις ευκολίες για καλύτερη λειτουργία της Μονάδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media