Skip to main content

ΚΕΑΝ: Στην αγορά παγωτού με ΚΡΙ ΚΡΙ


kri-kri-rouvas

Διαφημιστική καμπάνια με τον Σάκη Ρουβά

Η διανομή των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ έχει αρχίσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες από την ΚΕΑΝ ενώ η καλοκαιρινή περίοδος θα δώσει και τα πρώτα αποτελέσματα για τις πρώτες πωλήσεις. Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η διαφημιστική καμπάνια των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά.

Έπειτα από συζητήσεις τουλάχιστον ενός έτους μεταξύ ΚΕΑΝ και εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ (με βάση τις Σέρρες) υπογράφηκε η συνεργασία για τα παγωτά της ελληνικής εταιρείας. Το deal δίνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στην εγχώρια αγορά των ελληνικών παγωτών από τον όμιλο της ΚΕΑΝ, μέσω της θυγατρικής εταιρείας KFL Logistics.

Η ΚΕΑΝ ήδη εισάγει τα γιαούρτια της ελληνικής εταιρείας και πλέον διανθίζει το πακέτο προϊόντων της με τα γνωστά ελληνικά παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ. Η ΚΕΑΝ επιδιώκει από τον πρώτο κιόλας χρόνο να εξασφαλίσει μερίδιο αγοράς κάπου στο 3%. Θα πρέπει να τονιστεί ότι στην ΚΕΑΝ αξιολογούν ως ιδιαίτερα θετική την κατάληξη σε συμφωνία με την ΚΡΙ ΚΡΙ και επενδύουν πολλά στο deal, θεωρώντας ότι και η περίοδος και τα γνωστά ποιοτικά προϊόντα της ΚΡΙ ΚΡΙ αλλά και οι χαμηλές τιμές είναι στοιχεία που θα οδηγήσουν σε επιτυχία τη σύναψη συμφωνίας.

«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την ΚΡΙ ΚΡΙ, όλα τα χρόνια που συνεργαζόμαστε για την εισαγωγή των γιαουρτιών. Σήμερα οι σχέσεις μας γίνονται ακόμη πιο στενές με τη συμφωνία για εισαγωγή και πώληση των παγωτών της εταιρείας. Θεωρούμε πως μόνο θετικά μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τη συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ενώ μόνο θετικός είναι ο ορίζοντας και του νέου deal» τα λόγια της marketing director της ΚΕΑΝ, Έυης Παπαδοπούλου στο INBNews.

Σημειώνεται ότι η διανομή των παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ έχει αρχίσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες από την ΚΕΑΝ ενώ η επικείμενη καλοκαιρινή περίοδος θα δώσει και τα πρώτα αποτελέσματα για τις πρώτες πωλήσεις. Η ΚΕΑΝ με το δίκτυο διανομής θα επιδιώξει πωλήσεις μέσω όλων των πελατών της, δίχως να διαχωρίζει περίπτερα από υπεραγορές ή ξενοδοχεία από εστιατόρια.

(Του Ανδρέα Κωστουρή από το INBNews)


Αναζήτηση