Με δύο νέα αεροσκάφη ενισχύονται οι Κυπριακές Αερογραμμές

Με δύο νέα αεροσκάφη ενισχύονται οι Κυπριακές Αερογραμμές


Καινούργιο στρατηγικό πλαίσιο προς ανάκαμψη υιοθετούν οι Κυπριακές Αερογραμμές υποδεχόμενες στο δυναμικό τους δύο νέα αεροσκάφη (Α320) χωρητικότητας 180 επιβατών έκαστο και προσλαμβάνοντας 10 νέα πληρώματα (50 άτομα) για τη λειτουργία των νέων αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η επένδυση αεροσκαφών, ο ισχυρός σχηματισμός ομάδας και η στοχευμένη στρατηγική επέφεραν αξιόλογα αποτελέσματα, με το δρομολόγιο της Αθήνας να εξασφαλίζει πληρότητα 97%, το Τελ Αβίβ 95%, η Θεσσαλονίκη 100% το Ηράκλειο 99%, και τα ελληνικά νησιά 82%.

Επί τούτου ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ περήφανοι για τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει οι ομάδες μας τους τελευταίους μήνες και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και να ικανοποιήσουμε τους πολλούς επιβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους».

Πρόσθεσε ότι «βοηθάμε ακόμη και τους επιβάτες που η αεροπορική εταιρεία της επιλογής τους ακύρωσε ή καθυστέρησε τις πτήσεις τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".