Η TUS Airways απέκτησε το πέμπτο αεροπλάνο της, τύπου Airbus A320

Η TUS Airways απέκτησε το πέμπτο αεροπλάνο της, τύπου Airbus A320


Η TUS Airways απέκτησε το πέμπτο αεροπλάνο της, τύπου Airbus A320, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Επισημαίνεται ότι η άφιξη του νέου αεροσκάφους επισφραγίζει τη δέσμευση της εταιρείας για υποστήριξη και επέκταση των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

“Με την άφιξη του πέμπτου Airbus A320, η TUS Airways θα αυξήσει τις πτήσεις σε πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, Παρισιού & Ελλάδας και θα εισαγάγει νέες υπηρεσίες charter από την Κύπρο και το Τελ Αβίβ για τη στήριξη των ταξιδιών αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών”, προστίθεται.

Ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways, δήλωσε ότι «η άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους μας σηματοδοτεί ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο για την TUS Airways, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το πτητικό μας πρόγραμμα, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας και οδηγώντας στην ανάπτυξη των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και τη Μεσόγειο».

Πηγή: KYΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".