Πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας για αεροπορική σύνδεση Λάρνακας - Αλεξανδρούπολης

Πρωτοβουλία του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας για αεροπορική σύνδεση Λάρνακας - Αλεξανδρούπολης


Πρωτοβουλία για εγκαθίδρυση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Λάρνακας και Αλεξανδρούπολης, για το ερχόμενο καλοκαίρι, αναλαμβάνει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

Σε συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε όπως αποταθεί από κοινού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στις αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας για την εγκαθίδρυση δρομολογίου μεταξύ Λάρνακας – Αλεξανδρούπολης.

Η πρόταση αφορά την εγκαθίδρυση εβδομαδιαίας αεροπορικής σύνδεσης Λάρνακας – Αλεξανδρούπολης για το ερχόμενο καλοκαίρι (για 2 – 3 μήνες), ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες τουριστικής σύσφιξης των σχέσεων Κύπρου – Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ήδη, ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ετοίμασαν σχετική επιστολή την οποία θα αποστείλουν στις αεροπορικές εταιρείες.

Η σύνδεση Κύπρου – Αλεξανδρούπολης θα εξυπηρετεί εκτός από τους επισκέπτες στις δύο περιοχές, τους εργαζόμενους Κύπριους στην περιοχή και αντίστροφα, τους φοιτητές των δύο χωρών και επιχειρηματίες.

Σημειώνεται ότι πριν χρόνια οι Κυπριακές Αερογραμμές είχαν καθιερώσει αυτό το δρομολόγιο και είχε πολύ θετική απήχηση στην τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο περιοχών.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".