Νέα εξόρμηση προβολής της τουριστικής Κύπρου


love-cyprus

Cyprus in Your Heart

Νέα πιο αισιόδοξη πορεία προδιαγράφεται για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού σε ότι αφορά τουλάχιστον την προσπάθεια προβολής της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού, με στόχο κυρίως το εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για επιλογή του νέου διαφημιστικού συνεργάτη του ΚΟΤ για τα επόμενα χρόνια, υπεγράφη το σχετικό συμβόλαιο με την κοινοπραξία Κaramella Ανώνυμη Διαφημιστική Εταιρεία και ΜcCann Erickson Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία. H συμφωνία υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Αλέκο Ορουντιώτη και την εκπρόσωπο της κοινοπραξίας, και Πρόεδρο της εταιρείας Κaramella Αγάπη Βαρδινογιάννη.

Η συμφωνία αφορά την ετοιμασία νέου δημιουργικού για τις διαφημιστικές εκστρατείες που προγραμματίζει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού από τις αρχές του 2011. Πρόκειται για μια καινούργια δημιουργική προσέγγιση, η οποία όμως λαμβάνει υπόψη και κτίζει πάνω στην προηγούμενη διαφημιστική εκστρατεία, ώστε να υπάρχει η αίσθηση της συνέχειας και συνέπειας, αξιοποιώντας παράλληλα την μέχρι σήμερα επένδυση του Οργανισμού.

Το καθιερωμένο πλέον λογότυπο του ΚΟΤ που διακρίνεται από τη γνωστή σε όλους καρδιά και την θεά Αφροδίτη διατηρείται όπως και το κίτρινο χρώμα εξελίσσοντας όμως την χαρακτηριστική υπογραφή από «Love Cyprus» σε «Cyprus in Your Heart». Σύμφωνα με τις πρόνοιες του συμβολαίου, η συνεργασία ΚΟΤ και Διαφημιστικού Οίκου, καλύπτει το δημιουργικό για όλες τις χώρες όπου διατηρεί γραφεία ή δραστηριοποιείται με άλλους τρόπους ο Οργανισμός.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".