Νέο Φοιτητικό Σχέδιο


stl

Μέχρι και €30.000 χωρίς υποθήκη

Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, βλέποντας τις ανάγκες των πελατών του, εκτός από τα είδη υπάρχοντα ενυπόθηκα φοιτητικά σχέδια δημιούργησε ένα Νέο Φοιτητικό Σχέδιο.

Το φοιτητικό σχέδιο με εγγυητές το οποίο δημιουργήθηκε ακριβώς για να βοηθήσει τους φοιτητές που αδυνατούν να υποθηκεύσουν ακίνητη περιουσία. Το επιτόκιο αυτό του Φοιτητικού Σχεδίου είναι ευνοϊκότερο από τα ήδη υπάρχοντα σχέδια με εγγυητές.

Σκοπός της δημιουργίας του είναι η κάλυψη των διδάκτρων, της διαμονής και των προσωπικών εξόδων του φοιτητή. Το ύψος του δανείου μπορεί να φτάσει μέχρι και €30.000. Οι εξασφαλίσεις που χρειάζονται για την παραχώρηση του δανείου είναι από ένας μέχρι τρείς φερέγγυοι εγγυητές ανάλογα με το ύψος του ποσού. Συνήθως εγγυητές είναι οι γονείς του φοιτητή και φοιτητής απαραίτητα ή άλλα αξιόχρεα άτομα ανάλογα με την κρίση του Οργανισμού.

Η περίοδος αποπληρωμής είναι 10 χρόνια μετά το τέλος των σπουδών και ο τρόπος αποπληρωμής γίνεται με σταθερή εντολή από τρεχούμενο ή άλλο λογαριασμό που τηρείται στον Οργανισμό μας. Δεν υπάρχουν έξοδα στην έκδοση του δανείου, ούτε εξάμηνος ανατοκισμός. Κατά την διάρκεια των σπουδών και επιπλέον ενός έτους, ο φοιτητής δικαιούται να πληρώνει μόνο τους τόκους του δανείου με μέγιστο περιθώριο 5 χρόνια.

Υπάρχει επί πλέον η δυνατότητα σύνδεσης με χρεωστική κάρτα και ο φοιτητής μπορεί να κάνει αναλήψεις ανά τον κόσμο χωρίς καμία χρέωση. Επίσης έχει την δυνατότητα σύνδεσης με φοιτητική κάρτα (college Visa), με όριο μέχρι και €1.000. Φυσικά δωρεάν προσφέρεται και η υπηρεσία i-banking.

Δικαίωμα για υποβολή αίτησης για την παραχώρηση του δάνειου αυτού όλοι οι φοιτητές που έχουν εγγραφή σε κολλέγιο ή πανεπιστήμιο στη Κύπρο ή στο εξωτερικό.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".