Πρωτάθλημα στο Φούτσαλ για ΑΕΛ


ael-futsal

Τίτλος με το «καλημέρα»

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Φούτσαλ της δεύτερης κατηγορίας η ΑΕΛ με τη νίκη της επί της ΑΠΕΠ με 14-2 στέφθηκε πρωταθλήτρια στην παρθενική της εμφάνιση στο άθλημα.

«Βλέποντας την ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος στη χώρα μας ιδιαίτερα μετά τις επιτυχίες της Ομόνοιας στην Ευρώπη θέλαμε και εμείς ως το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Κύπρου να ξεκινήσουμε την προσπάθεια σύστασης μίας τέτοιας ομάδας» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αναπληρωτή Αντιπροέδρου και Εκπροσώπου Τύπου του τμήματος φούτσαλ των γαλαζοκιτρίνων, Ανδρέα Μουζουρίδη, στην εφημερίδα μας.

Το διοικητικό στέλεχος της ομάδας της πόλης μας, επισήμανε στη συνέχεια τη συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι με το Κέντρο Νεότητας Ακρούντας για ενοποίηση. «Κρατήσαμε ένα βασικό κορμό από την ομάδα της Ακρούντας που ήταν ήδη στη δεύτερη κατηγορία και μαζί με κάποιους άλλους παίκτες που επανδρώσαμε εμείς ως ΑΕΛ στελεχώσαμε ένα ικανοποιητικό ρόστερ. Θέσαμε κάποιους στόχους οι οποίοι είχαν να κάνουν όχι μόνο με την άνοδο αλλά και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως και πετύχαμε».

Ακολούθως, ο κ. Μουζουρίδης σκιαγράφησε τους στόχους της επόμενης χρονιάς για την ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ που θα την φέρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. «Οι στόχοι μας την επόμενη χρονιά είναι να μπούμε σφήνα στους παραδοσιακούς διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στη «Φωνή» ο Ανδρέας Μουζουρίδης που καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν ήταν στο πλευρό τεχνικής ηγεσίας και παικτών της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ.

Ταυτότητα
Έτος ίδρυσης: 2009
Τίτλοι: Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας
Προπονητής: Πάμπος Χαραλάμπους
Βοηθός Προπονητής: Γιαννάκης Ιωάννου
Ποδοσφαιριστές: Άθως Ευριπίδου, Ανδρέας Νεοφύτου, Στέλιος και Ρολάνδος Αγαθοκλέους, Ανδρέας Σταύρου, Ανδρέας Αλεξάνδρου, Πανίκος Πουργούρης, Νικόλας Νικολάου, Μάριος Ιωάννου, Λευτέρης Ανδροκλής, Κλεάνθης Καραμανίδης, Γιώργος Πολυδώρου, Γιαννάκης Μαυραδάς και Solugu Gleb.
Πρόεδρος: Ανδρέας Σοφοκλέους
Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Γιάπα
Εκπρόσωπος Τύπου: Ανδρέα Μουζουρίδης
Γεν. Γραμματέας: Ανδρέας Σταύρου
Ταμίας: Βύρωνας Κωνσταντίνου
Αρχηγός Φούτσαλ: Ανδρέας Μικελλίδης


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".