Κοντά στα προσφυγικά σωματεία


opap_kiprou

ΟΠΑΠ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΟΠΑΠ 2010, ο ΟΠΑΠ Κύπρου διοργάνωσε τελετή στην οποία επιδόθηκαν επιταγές επιχορήγησης συνολικού ύψους €150.000 στα προσφυγικά σωματεία για την συνεισφορά τους στον Κυπριακό αθλητισμό και πολιτισμό.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Κύπρου τόνισαν το σημαντικό ρόλο που επιτελούν τα προσφυγικά σωματεία σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο και διαβεβαίωσαν ότι ο ΟΠΑΠ Κύπρου θα στέκεται πάντα δίπλα τους.

Τα σωματεία από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ Κύπρου για τη σταθερή υποστήριξη, εκφράζοντας την εκτίμηση τους για τη διαρκή συνεισφορά καθιστώντας τα σημείο αναφοράς και υπενθύμιση για τις κατεχόμενες πόλεις και χωριά μας.

Τα σωματεία που παρέλαβαν χορηγία είναι: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ, ΠΑΕΕ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, ΑΣΙΛΛΥΣΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΒΑ και ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".