Νεο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΠ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίας προχώρησε στον καταρτισμό του Εφετείου ΚΟΠ, όρισε τον επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα, τους Πειθαρχικούς Εισαγγελείς και συμπλήρωσε την Δικαστική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, νέα μέλη στη Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα ορίστηκαν οι κ.κ. Ευγένιος Χατζηευτυχίου και Παύλος Παυλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ομόφωνα προχώρησε στην εκλογή του κ. Κώστα Δημητριάδη στην Προεδρία της Δικαστικής Επιτροπής.

Συνεχίζουν, επίσης, την θητεία τους οι Ηρακλής Παπανδρέου, Αριστοτέλης Μισός, Κωνσταντίνος Ταμπούρλας και Παναγιώτης Κυπριανού.

Στο εφετείο ΚΟΠ ομόφωνα ορίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας οι Χάρης Κυριακίδης (Πρόεδρος), Κώστας Ευσταθίου, Ντίνος Μιχαηλίδης, Γιώργος Παπαντωνίου και Νεόφυτος Πιριλίδης.

Πειθαρχικοί Εισαγγελείς
-----------------------
Μετά από ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. όρισε επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα τον κ. Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Πειθαρχικοί Εισαγγελείς ορίστηκαν οι Λοϊζος Παπαχαραλάμπους, Ανδρέας Πέτσας, Χρίστος Νεοφύτου, Λούης Χατζηδημητρίου, Χάρης Δημητρίου και Γιώργος Παμπορίδης.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή εκχώρησαν την εξουσία που έχουν για παραπομπές στη Δικαστική Επιτροπή στον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".