Η ΟΥΕΦΑ βραβεύει τον Αρχηγό της Εθνικής Κύπρου


Πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Δανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, η ΟΥΕΦΑ θα τιμήσει τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου Γιάννο Οκκά για τις 100 συμμετοχές του.

Η ΟΥΕΦΑ, είχε ανακοινώσει παλαιότερα, ότι αποφάσισε να βραβεύσει ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν 100 συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής της χώρας τους και σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου Γιάννος Οκκάς.

Η βράβευση του Οκκά από την ΟΥΕΦΑ θα γίνει μέσω της ΚΟΠ λίγο πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα της Κύπρου με την Δανία στο Στάδιο ΓΣΠ.

Οπως αναφέρει η ΚΟΠ στην ιστοσελίδα της, η βράβευση θα γίνει από τον Β' Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ανδρέα Σάντη και τον Α' Αντιπρόεδρο Χάρη Λοϊζίδη.

Ο Οκκάς που μετρά πλέον 105 συμμετοχές, συμπλήρωσε τις 100 (με γκολ) στο εντός έδρας παιχνίδι της Κύπρου με αντίπαλο την Νορβηγία τον περασμένο Οκτώβριο στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".