Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των play-offs του EURO 2012


Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση των play-offs για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (EURO) 2012, που θα πραγματοποιηθεί σε Πολωνία και Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

Η Πορτογαλία που τερμάτισε στην δεύτερη θέση στον όμιλο που συμμετείχε η Εθνική Κύπρου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Τα υπόλοιπα ζευγάρια των play-offs είναι: Τουρκία - Κροατία, Εσθονία - Ιρλανδία και Τσεχία - Μαυροβούνιο.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 15 Νοεμβρίου.

Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι Πολωνία και Ουκρανία ως διοργανώτριες χώρες, η Ισπανία ως κάτοχος του τροπαίου στο προηγούμενο EURO, καθώς και οι Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Αγγλία, Δανία και η Σουηδία ως η καλύτερη δεύτερη των ομίλων.

Η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Κίεβο.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".