Skip to main content
Απολογισμός Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου για το 2011

Απολογισμός Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου για το 2011


Τον καλύτερο απολογισμό για το 2011 από όλες τις εθνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο, εξασφάλισε η Εθνική Νέων που πήρε αήττητη εισιτήριο πρόκρισης και θα συνεχίσει στη διοργάνωση (elite round) τον ερχόμενο Μάιο στη Δανία.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ, η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του δέκατου ομίλου (Ελλάδα) της προκριματικής φάσης, τον πρώτο του δωδέκατου ομίλου (Δανία) και τον δεύτερο του ένατου ομίλου (Τουρκία).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 και δυστυχώς ο απολογισμός βρήκε την Κύπρο στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου.

Μέσα στο 2011 η Εθνική Κύπρου έδωσε πέντε συνολικά αγώνες στη διοργάνωση με απολογισμό ένα βαθμό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κύπρος-Ισλανδία 0-0
Κύπρος-Πορτογαλία 0-4
Ισλανδία-Κύπρος 1-0
Κύπρος-Δανία 1-4
Νορβηγία-Κύπρος 3-1

Η Εθνική Ελπίδων συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά από επτά αγώνες βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με απολογισμό έξι βαθμούς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κύπρος-Σαν Μαρίνο 6-0
Γερμανία-Κύπρος 4-1
Κύπρος-Ελλάδα 0-2
Κύπρος-Λευκορωσία 1-3
Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Κύπρος 5-1
Κύπρος-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 2-1
Κύπρος-Γερμανία 0-3

Η Εθνική Νέων συμμετείχε στον τρίτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 που φιλοξενήθηκε στην Κύπρο και με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης με απολογισμό πέντε βαθμούς συνεχίζει στη διοργάνωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Νορβηγία-Κύπρος 3-3
Ισλανδία-Κύπρος 1-1
Κύπρος-Λετονία 2-0

Η Εθνική Παίδων συμμετείχε στον πέμπτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 που φιλοξενήθηκε στη Δανία και σε τρεις αγώνες δέχτηκε ισάριθμες ήττες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αυστρία-Κύπρος 2-0
Ιταλία-Κύπρος 3-0
Κύπρος-Δανία 1-5

Η Εθνική Ανδρών Futsal έλαβε μέρος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα συμμετείχε στον τρίτο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης που διοργανώθηκε στη Μολδαβία.

Η κυπριακή ομάδα διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι το φινάλε, που τελικά χάθηκε στις λεπτομέρειες στο κρίσιμο ραντεβού με τη Λετονία, όπου δέχθηκε την ισοφάριση δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κύπρος-Σαν Μαρίνο 3-1
Αγγλία-Κύπρος 3-2
Κύπρος-Λετονία 2-2

Η Εθνική Νεανίδων έλαβε μέρος στον τρίτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και έδωσε όλους τους αγώνες της στην Εσθονία.

Στα αξιοσημείωτα ο πρώτος βαθμός της Κύπρου στη διοργάνωση μετά το ισόπαλο 3-3 με την Εσθονία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τσεχία-Κύπρος 4-1
Κύπρος-Πολωνία 0-5
Εσθονία-Κύπρος 3-3


Αναζήτηση