καλαθόσφαιρα

«Junior NBA» ανακοινώνει η ΚΟΚ

Την πραγματοποίηση “Junior NBA” για παιδιά ηλικίας 11-12 ετών, τα οποία φοιτούν στην Α’ τάξη γυμνασίου, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 12 γυμνασίων από Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα ανακοινώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ).

«Μέσα από τα 12 σχολεία, θα δημιουργηθούν 30 ομάδες, ενώ συνολικά κατά την διάρκεια του προγράμματος θα συμμετέχουν 450 μαθητές». αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟΚ. Παράλληλα, προστίθεται, η διεξαγωγή του «Junior NBA Draft» θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του ΝΒΑ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Cyta και θα έχει ως στόχο την προώθηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας μέσα από τα σχολεία.

Τα σχολεία τα οποία θα συμμετέχουν στο 1ο Junior NBA League: Grammar School Λευκωσίας, Grammar School Λεμεσού, Αγίου Αθανασίου, Αγίου Δομετίου, Αρχαγγέλου, Βεργίνας, Έγκωμης, Λανίτειο, Λινόπετρας, Μακεδονίτισσας, Παλλουριώτισσας και Πετράκη.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media