Κυπριακή Ξιφασκία: Επιτυχίες και στη Θεσσαλονίκη


ksifaskia-thessaloniki

Διεθνές Τουρνουά

Με θέα το Λευκό Πύργο και το Θερμαϊκό αγωνίστηκαν οι αθλητές μας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, Ηρακλής Εμμανουηλίδης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και Αχιλλέας Αλούπας.

Οι αθλητές μας βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχαν στο Διεθνές Τουρνουά που διοργανώθηκε προς τιμή των 100 χρόνων από την ολοκλήρωση των Βαλκανικών πολέμων.

Οι αγώνες έγιναν στη Λέσχη Αξιωματικών υπό την αιγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και του Γ’ Σώματος Στρατού. Στους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες στο ξίφος μονομαχίας που διεξήχθησαν συμμετείχαν 4 χώρες.

Στο ατομικό ανδρών οι Κύπριοι αθλητές κατάφεραν να διασφαλίσουν τις ακόλουθες θέσεις μεταξύ 30 άλλων αθλητών:
Ηρακλής Εμμανουηλίδης 3η θέση
Αχιλλέας Αλούπας 11η θέση
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης 22η θέση

Στα ομαδικά, η Κυπριακή ομάδα κατέκτησε την 3η θέση από συνολικά έξι ομάδες που συμμετείχαν. Η αποστολή μας έκανε ποδαρικό στο 2012 με 2 μετάλλια και αναμένεται η επόμενη διεθνής εξόρμηση η οποία θα είναι στην Σουηδία στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Εφήβων/νέων.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".