Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού - ΓΣΟ


marathonios

Κυριακή 18 Μαρτίου

Τρεις και πλέον χιλιάδες αθλητές από 30 περίπου χώρες, αναμένεται να συμμετάσχουν στον φετινό Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού – ΓΣΟ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και φέτος, τη δική τους συμμετοχή έχουν δηλώσει ολυμπιονίκες μαραθωνοδρόμοι και κάτοχοι παγκόσμιων επιδόσεων.

Ο Δήμος Λεμεσού, ο ΓΣΟ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού σε συνεργασία με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς, βρίσκονται σε πλήρη συντονισμό δηλώνοντας την επιδίωξη τους να ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες των ξένων αλλά και των Κυπρίων αθλητών που θα συμμετάσχουν.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Μαραθώνιο, Μισό Μαραθώνιο, Δρόμο Υγείας 10χμ, Εταιρικό Δρόμο 5χμ, Μαθητικό Δρόμο και Δρόμο Κοινωνικής Προσφοράς. Και βέβαια, επιπλέον κίνητρο για μαζική συμμετοχή ατόμων κάθε ηλικίας, αποτελεί το γεγονός ότι πρόκειται για μια ξεχωριστά ειδυλλιακή διαδρομή σε επίπεδο έδαφος, γνωστή και πολύ προσφιλή, τουλάχιστον για όσους έχουν λάβει μέρος στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι μαραθωνοδρόμοι θα έχουν στα νότια τη μαγεία και την γαλήνη που προσφέρει η θάλασσα της Λεμεσού, ακόμα κι όταν είναι φουρτουνιασμένη, όπως και το υπέροχο μέτωπο της Ακτής Ολυμπίων και από την άλλη πλευρά την ομορφιά που προσφέρουν τα νεοκλασικά και άλλα παλιά κτήρια της παραλιακής οδού, όπως και ο αρχαιολογικός χώρος της Αμαθούντας στο ανατολικό άκρο της διαδρομής.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".