• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του Junior NBA Cyprus
Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του Junior NBA Cyprus

Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του Junior NBA Cyprus

Σε μια εκπληκτική ημέρα εξελίχθηκε η 1η Φεβρουαρίου 2019. Οι τελικοί του Junior NBA Cyprus, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (1/2/19) στην CBF Arena ήταν φαντασμαγορικοί και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο στάδιο του Αγίου Δομετίου, είτε παρακολούθησαν τους αγώνες από το σπίτι, μέσα από τη Cytavision.

Φωτορυθμικά, μουσική, διαγωνισμοί εντός και εκτός γηπέδου, mannequin challenge και πολλά άλλα συμπεριλαμβάνονταν στο μενού του Junior NBA Cyprus: The Finals.

Στον Μικρό Τελικό την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέκτησαν μετά από μια μεγάλη μάχη, οι San Antonio Spurs (Grammar School Λεμεσού) που πήραν τη νίκη απέναντι στους Charlotte Hornets (Γυμνάσιο Βεργίνας – Αθλητικό Γυμνάσιο Λάρνακας) με 20-19 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ και τον Αντωνιάδη να πετυχαίνει το νικηφόρο καλάθι. Έτσι οι Spurs κατέκτησαν την τρίτη θέση του Junior NBA Cyprus.

Στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, οι Boston Celtics (Γυμνάσιο Έγκωμης – Αθλητικό Γυμνάσιο Λευκωσίας) απέδειξαν γιατί θεωρούνταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Παρά την προσπάθεια των Utah Jazz (Γυμνάσιο Αγίου Θεοδώρου – Αθλητικό Γυμνάσιο Πάφου), η ομάδα της Έγκωμης με τη διαφορά που πήρε νωρίς στο παιχνίδι (8-2), δεν απειλήθηκε και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, μέσα σε έντονα χειροκροτήματα από τα περίπου 800 παιδιά από διάφορα σχολεία της Κύπρου που γέμισαν την CBF Arena.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκπροσώπησαν οι Επιθεωρήτριες Φυσικής Αγωγής κα Κάλλη Χατζηιωσήφ και κα Ελευθερία Χατζηστεφάνου. Την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟΚ κ. Μάρκος Κληρίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παύλος Παυλίδης, οι οποίοι συμμετείχαν στις απονομές των τροπαίων και μεταλλίων των κορυφαίων ομάδων που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση.

H διοργάνωση του Junior NBA Cyprus πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Κύπρο, με συνδιοργανωτές την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος ήταν «so easy» από την Cytamobile Vodafone, ενώ τηλεοπτικός συνεργάτης ήταν η Cytavision.

Πηγή: ΓΤΠ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media