Με το βλέμμα στους Παγκόσμιους Αγώνες


volley-gynaikesΓια την Κίνα όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Παγκόσμιους Αγώνες ετοιμάζεται η ομάδα Βόλεϊ του Λυκείου Πολεμιδιών, μετά την πρωτιά που χάρισαν στο σχολείο τους με την συμμετοχή τους στους Παγκύπριους Αγώνες, οι μαθήτριες που αποτελούν την ομάδα.

Μετά την κατάκτηση του τίτλουστους Παγκύπριους Αγώνες, η ομάδα του Λυκείου Πολεμιδιών, συμμετείχε στους Πανελλήνιους όπου κατάφερε, αντιμετωπίζοντας σκληρούς αντιπάλους, να πάρει την τρίτη θέση. «Ήταν όμως μια από τις καλύτερες εμπειρίες» όπως ανέφερε στη «Φ» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Πολεμιδιών Άριστος Αριστείδου που μαζί με εκπαιδευτικούς του σχολείου συνόδεψε την ομάδα στην Ελλάδα. Στην αποστολή συμμετείχε επίσης και ομάδα άλλων κοριτσιών τα οποία παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Βόλεϊ στην Κίνα θα γίνουν τον ερχόμενο μήνα και ήδη όλοι οι συντελεστές, με πρωτεργάτη βέβαια την μαθητική ομάδα, προετοιμάζονται πυρετωδώς.Το Σύνδεσμο Γονέων απασχολεί βέβαια το μεγάλο κόστος που απαιτείται για το ταξίδι και τη διαμονή στην Κίνα, ωστόσο γίνονται προσπάθειες προς κάθε προσφερόμενη κατεύθυνση για εξασφάλιση των απαιτούμενων χρημάτων. Όπως αναφέρει ο κ. Αριστείδου, μέρος των εξόδων που αφορά το κόστος μετάβασης των μαθητριών που αποτελούν την ομάδα Βόλεϊ, θα καλυφθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Ωστόσο είναι απαραίτητο να υπάρχει και ένας αριθμός συνοδών της κυπριακής αποστολής, γεγονός που προϋποθέτει επιπλέον κόστος 10.000 περίπου ευρώ. Τόσο ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Πολεμιδιών όσο και οι ίδιες οι μαθήτριες, προσβλέπουν στην αναγνώριση της προσπάθειας τους και στην οικονομική στήριξη από κάποιους φορείς αφού η όποια επιτυχία της ομάδας στους Αγώνες, θα ανήκει σε όλη την Κύπρο και ιδιαίτερα στη Λεμεσό και τα Πολεμίδια.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".