• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ανόρθωσης ο Λοΐζος Λοΐζου
Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ανόρθωσης ο Λοΐζος Λοΐζου

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Ανόρθωσης ο Λοΐζος Λοΐζου

Ο Λοΐζος Λοΐζου με δήλωσή του ανακοίνωσε την παραίτησή από την προεδρία της Ανόρθωσης, προκειμένου να ανοίξει το δρόμο για την επάνοδο του Χρίστου Πουλλαΐδη.

Όπως αναφέρει στη δήλωση παραίτησή του ο κ. Λοΐζου, από τον πρώτη ημέρα εκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου του συλλόγου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ «έταξα ως σκοπό μου να υπηρετώ μόνο τα ιδανικά και τις αξίες της μακρόχρονης Ιστορίας της και βεβαίως τα συμφέροντά της».

«Λόγω του τεταμένου κλίματος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Συλλόγου και του κ. Πουλλαΐδη και επειδή μου γνωστοποιήθηκε από το περιβάλλον του ότι για να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις, προϋπόθεση είναι η παραίτησή μου, θέλοντας να διευκολύνω και να βοηθήσω τη διαπραγμάτευση, για την επάνοδο του κ. Πουλλαΐδη, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο», προσθέτει.

Υπενθυμίζει ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης έθεσε την παραίτησή του ενώπιον των μελών, επιβεβαιώνοντας ότι η ανιδιοτελής προσφορά δεν μετριέται με αξιώματα και καρέκλες και συμπληρώνει: «Αισθάνομαι και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες ενός Συλλόγου που αποτελεί φάρο για όλους τους Αμμοχωστιανούς και όχι μόνο».

Λέγοντας ότι η επάνοδος του κ. Πουλλαΐδη στα διοικητικά της Ανόρθωσης, είναι εντολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι απολύτως σεβαστή, ο κ. Λαϊζου καλεί την επιτροπή επαφής και τον κ. Πουλλαΐδη, όπως εργαστούν εντατικά προς άμεση επίτευξη συμφωνίας για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

«Με βάση τα πιο πάνω και με συναίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό προς τον μεγάλο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου, η οποία θα κατατεθεί αύριο σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση