• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • RCB Bank και Παύλος Κόντιδης επεκτείνουν τη συνεργασία τους
RCB Bank και Παύλος Κόντιδης επεκτείνουν τη συνεργασία τους

RCB Bank και Παύλος Κόντιδης επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η RCB Bank και ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κόντιδης ανακοίνωσαν την επέκταση και ενίσχυση της χορηγικής τους συνεργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, RCB και Παύλος Κοντίδης επανέλαβαν τη δέσμευση για μια στενή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, με στόχο πάντα τις μεγάλες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού, αυτή τη φορά ενόψει και της τέταρτης συμμετοχής του αθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο 2020.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της RCB Bank Σώτος Ζακχαίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες αλλά και στο ήθος και την κοινωνική προσφορά του Παύλου Κοντίδη σημειώνοντας «η γνωριμία μας δεν ξεκινά εδώ, είμαστε στο πλευρό του εδώ και χρόνια, είναι σχέση αμφίδρομη που σε εμάς προσφέρει πολλή περηφάνια και πιστεύω ότι και στον Παύλο προσφέρει τα απαραίτητα ή αρκετά από αυτά που χρειάζεται στην τεράστια προσπάθειά του για να κρατά τον πήχη πολύ ψηλά για την Κύπρο».

Ο Παύλος Κόντιδης είπε πως θεωρεί τους χορηγούς του, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων η RCB Bank ως μέλη της ομάδας του και συνέχισε λέγοντας ότι «αποτελούν βασικούς πυλώνες της προετοιμασίας μου, έχουν μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς στις επιτυχίες μου και παραμένουν φάρος και κίνητρο για τους στόχους μου».

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς την RCB για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την πίστη στον ίδιο, ο ιστιοπλόος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να ανταποδίδει μέσα από την αγωνιστική του δράση.

«Είναι μεγάλη χαρά μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα για να ανακοινώσω την επέκταση της συνεργασίας μου με την RCB και την αναβάθμιση των χορηγικών προνομίων που μου προσφέρει, γεγονός που την εντάσσει στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μου», ανέφερε ο Παύλος Κοντίδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μαθητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν τον Παύλο Κόντιδη και να δουν το Laser και συζήτησαν μαζί του για την προσωπική του εμπειρία του και για τον αθλητισμό ως καριέρα, αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση