• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • Κύπελλο Κύπρου: Το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει, σφραγίζονται τρία εισιτήρια για τους 8
Κύπελλο Κύπρου: Το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει, σφραγίζονται τρία εισιτήρια για τους 8

Κύπελλο Κύπρου: Το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει, σφραγίζονται τρία εισιτήρια για τους 8

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει των σημερινών αναμετρήσεων για τo Κύπελλο Α΄ και Β΄ Κατηγορίας, ενώ σήμερα επίσης σφραγίζονται και τα τρία εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Το σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των 16 του Κυπέλλου, o Απόλλωνας και το ΑΠΟΕΛ, αναμετράται σήμερα για πρώτη φορά. Οι δύο ομάδες θέλουν να βάλουν τις βάσεις που θα τους δίνει πλεονέκτημα στον επαναληπτικό για πρόκριση στους 8. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 στο Τσίρειο και θα τον διαιτητεύσει ο Λεόντιος Τράττου, με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Πέτρο Πέτρου.

Στους άλλους τρεις επαναληπτικούς υπάρχουν φαβορί που αναμένεται να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις 16:00 η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Ερμή στον επαναληπτικό του 5-0 του πρώτου αγώνα. Διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Αργυρού, και Βοηθοί οι Μάριος Δημητριάδης και Στέφανος Αναστασίου.

Στις 17:00 η Δόξα υποδέχεται την Ένωση, την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα στο Παραλίμνι με 2-0. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή και Βοηθοί οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Αντώνης Κουντουρέττης.

Τέλος, στις 18:00, η Καρμιώτισσα φιλοξενεί την ΑΕΚ από την οποία είχε ηττηθεί στην Λάρνακα με 3-0. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φελλάς και Βοηθοί οι Νίκος Καλησπέρας και Σάββας Κανάρης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση