• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • Το ΔΣ του Άρη Λεμεσού αποφάσισε να παραιτηθεί και συγκάλεσε ΓΣ για την ερχόμενη Τετάρτη
Το ΔΣ του Άρη Λεμεσού αποφάσισε να παραιτηθεί και συγκάλεσε ΓΣ για την ερχόμενη Τετάρτη

Το ΔΣ του Άρη Λεμεσού αποφάσισε να παραιτηθεί και συγκάλεσε ΓΣ για την ερχόμενη Τετάρτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Άρη Λεμεσού, σε έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί και να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο οίκημα του Σωματείου.

Ένα από τα θέματα που θα τεθούν στην Γενική Συνέλευση είναι και η ενδεχόμενη αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη από το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Σε ανακοίνωση του, ο Άρης Λεμεσού αναφέρει ότι «μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, τη βομβιστική επίθεση εναντίον του Αντιπροέδρου του σωματείου Γιάννη Παναγή, την άδικη εμπλοκή και τιμωρία της ομάδας μας σε κόκκινο φάκελο που είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική εξόντωση του σωματείου μας, το ΔΣ του σωματείου Άρη Λεμεσού σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί και να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση».

«Ως τελευταία πράξη του, το ΔΣ εξουσιοδότησε το νομικό τμήμα της ομάδας όπως υποβάλει έφεση ενάντια στη χθεσινή απόφαση του αθλητικού δικαστή. Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση, είναι και ενδεχόμενη αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, ενός σωματείου που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΠ με ιστορία 90 χρόνων», καταλήγει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αναζήτηση