• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Σπορ
  • Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βράβευσε τους άριστους αθλητές του 2019
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βράβευσε τους άριστους αθλητές του 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού βράβευσε τους άριστους αθλητές του 2019

Διεξήχθη το Σάββατο η τελετή βράβευσης Αρίστων Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κάθε χρόνο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΛ παίρνει την ευκαιρία αυτή για να γιορτάσει τις επιτυχίες της χρονιάς, βραβεύοντας τους αθλητές με τις σημαντικότερες επιδόσεις και δίνοντας ευχαριστίες στις προπονητικές ομάδες και τις εφορίες των τμημάτων.

Ο ΝΟΛ την περασμένη χρονιά κέρδισε για Τρίτη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα κολύμβησης, ενώ για 9η συνεχόμενη και 14η στο σύνολο χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα Καγιάκ. Επίσης, στην Ιστιοπλοΐα ο ΝΟΛ έλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Κατά την διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 60 αθλητές για τις επιδόσεις τους σε Παγκύπριους, Πανελλήνιους και Διεθνής αγώνες.

-Οι αθλητές της χρονιάς, με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι:

Παύλος Κοντίδης:
2019 World Cup Genoa | Ασημένιο Μετάλλιο
2019 World Cup Enoshima | Χρυσό Μετάλλιο

Κάλια Αντωνίου:
44ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών: 7 Χρυσά
Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ): 4 Αργυρά & 2 Τέταρτεςες Θέσεις
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών: 2 Χρυσά, 2 Αργυρά & 1 Χάλκινο
Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

-Το βραβείο ήθους «Αιμίλιος Ιωάννου» δόθηκε στον Παύλο Κοντίδη για το καινοτόμο πρόγραμμα στήριξης νέων αθλητών #TowardsTokyo.

-FAMELINE SAILOR OF THE YEAR ανακηρύχθηκε και φέτος ο Παύλος Κοντίδης

Με δυναμικό πέραν τον 800 αθλητών για τη χρονιά που μας πέρασε, ο ΝΟΛ με ανανεωμένο στρατηγικό σχέδιο στοχεύει στην εξέλιξη και των τμημάτων του αλλά και του ναυταθλητισμού στην Κύπρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού θα ’θελε επίσης να ευχαριστήσει τους χορηγούς του CYTA, Fameline Holding Group και VNK Capital για τη συνεχή συνεργασία.

Πηγή: ΚΥΠΕ, ΝΟΛ

Αναζήτηση