Στο Ευρωπαϊκό Nascar o Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Στο Ευρωπαϊκό Nascar o Βλαδίμηρος ΤζιωρτζήςΣτο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euroseries και στην κατηγορία της EURONASCAR 2 θα αγωνίζεται για το 2020 ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο Κύπριος πιλότος μονοθέσιων έχει αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας της Alex Caffi Motorsports και με την αμέριστη στήριξη της κυπριακής φαρμακευτικής εταιρείας Remedica εμφανίζεται πανέτοιμος να καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός Ford Mustang.

Μετά από δύο σεζόν στη Formula 4 North Europe Zone by FIA και μια σεζόν στη Formula Renault 2.0 EuroCup, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής θα βάλει στο χάρτη του NASCAR την Κύπρο με τη βοήθεια της Remedica.

Ο Κύπριος οδηγός αγώνων ανυπομονεί για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει μετατεθεί για τον Ιούνιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Ενώπιον μου υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση και αναμένω με ανυπομονησία την πρεμιέρα στη Τσεχία, 20-21 Ιουνίου. Η σημαία της Κύπρου θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αγώνες αυτοκινήτων NASCAR και αυτό με κάνει ακόμα πιο περήφανο» αναφέρει ο Τζιωρτζής.

Όπως τονίζει και ο ίδιος, αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα του δεν θα είχε γίνει χωρίς τη μέγιστη συμπαράσταση της Remedica, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Κύπρου της Remedica, Αντρέας Χατζηπαναγής ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Βλαδίμηρο μέχρι το τέλος του 2021.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση