6ος Διεθνής Μαραθώνιος - Μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση


4313 01

Κάθε χρόνο και καλύτερα

Μια ακόμα επιτυχημένη, από κάθε άποψη, διοργάνωση κατέγραψε ο Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού που έγινε την περασμένη Κυριακή, χιλιάδες συμμετοχές, τόσο επαγγελματιών αθλητών όσο και απλών πολιτών που εκτιμούν τη σημασία του αθλήματος.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν Μαραθώνιο, Μισό Μαραθώνιο, Δρόμο Υγείας 10χμ. PwC Εταιρικό Δρόμο 5χμ και MetaQuotes Μαθητικό Δρόμο 1χμ. Η εύκολη, επίπεδη και χωρίς τροχαία κίνηση διαδρομή αλλά και απίστευτα όμορφη θέα της θάλασσας της Μεσογείου, των αρχαίων μνημείων της Αμαθούντας και του κέντρου της πόλης, αποτέλεσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης για την οποία, δεν είχε τόση σημασία το αποτέλεσμα και νικητές αλλά η συμμετοχή και η απόλαυση της διαδρομής που πρόσφεραν ιδιαίτερη ικανοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες. Άλλωστε και οι ίδιοι οι αθλητές, επανειλημμένα επισήμαναν ότι δεν έχει σημασία η πρωτιά αλλά η ίδια η συμμετοχή, η άμυλα που κυριαρχεί και ο αλληλοσεβασμός που νοιώθουν ο κάθε αθλητής για όλους τους υπόλοιπους.

Οι τρείς πρώτοι αθλητές και οι τρείς πρώτες αθλήτριες κάθε αγωνιστικού δρόμου βραβεύτηκαν με έπαθλα, όπως και οι νικητές και οι νικήτριες ηλικιακών κατηγοριών. Στις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου, βραβεύτηκαν επίσης οι τρείς πρώτοι άνδρες και οι τρείς πρώτες γυναίκες της Κύπρου, μέσα στα πλαίσια του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου, που διεξάγεται ταυτόχρονα, υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και ο PwC Εταιρικός Δρόμος 5χμ., ο μόνος ομαδικός δρόμος που απευθυνόταν σε στελέχη εταιρειών. Άλλη σημαντική εκδήλωση ήταν και ο MetaQuotes Μαθητικός Δρόμος 1χμ αφού οι διοργανωτές του Μαραθωνίου, έδωσαν μεγάλη έμφαση στη συμμετοχή των μαθητών.

Φωτογραφίες


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".