Στις 30 Μαρτίου η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου


Την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Α’ – Β’ Κατηγορίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στις 12 το μεσημέρι.

Εισιτήριο συμμετοχής στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης μέσα από τους προχθεσινούς επαναληπτικούς αγώνες εξασφάλισαν ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕΛ.

Εκκρεμούν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης Ερμής Αραδίππου-Ομόνοια Λευκωσίας και Εθνικός Αχνας-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και του Ερμή επικράτησε η Ομόνοια με 6-0 και στον πρώτο αγώνα που έγινε χθες μεταξύ του Ολυμπιακού και του Εθνικού, νίκησε με 1-0 ο Εθνικός.

Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Γ’ – Δ’ Κατηγορίας, όπως ήδη ανακοινώθηκε, ο τελικός μεταξύ του Διγενή Ακρίτα Μόρφου και της ΑΕΚ Κουκλιών θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς.

Η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του τελικού θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Από πλευράς διαγωνιζομένων ομάδων θα παρευρεθούν οι πρόεδροι των Σωματείων, οι προπονητές τους και οι αρχηγοί τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα δοθούν λεπτομέρειες για αποφάσεις που λήφθηκαν και αφορούν τη διοργάνωση του τελικού.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".