Το σκηνικό της β’ φάσης του πρωταθλήματος και οι έξι αγωνιστικές


Μια βδομάδα μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει η β’ φάση του κυπριακού πρωταθλήματος. Ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη των ομάδων που θα διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, είναι από τώρα γνωστός ο όμιλος στο οποίο θα συμμετάσχει η κάθε ομάδα για τις έξι επιπρόσθετες αγωνιστικές.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, στον πρώτο όμιλο (1-4) μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, θα λάβουν μέρος ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Στο δεύτερο όμιλο (5-8) θα συμμετέχουν ΑΕΚ, Αλκή, Απόλλωνας και Νέα Σαλαμίνα.

Στον τρίτο όμιλο (9-12) περιλαμβάνονται Εθνικός Αχνας, Ολυμπιακός, Αρης και Ενωση Νέων Παραλιμνίου.

Απευθείας διαβαθμίζονται Ερμής Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας, ενώ η τρίτη ομάδα που θα διαβαθμιστεί θα ξεκαθαρίσει στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών β’ φάσης

---------

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της ΚΟΠ, η αγωνιστική δράση της β’ φάσης θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1η Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 12-13 Μαΐου.

Αναλυτικά το ημερολογιακό πρόγραμμα με τις έξι αγωνιστικές της β’ φάσης:

1η αγωνιστική
31 Μαρτίου, 1η Απριλίου

2η αγωνιστική
7-8 Απριλίου

3η αγωνιστική
21-22 Απριλίου

4η αγωνιστική
28-29 Απριλίου

5η αγωνιστική
5-6 Μαΐου

6η αγωνιστική
12-13 Μαΐου


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".