Απαγορεύεται έκδοση εισιτηρίων για εκτός έδρας αγώνες σε οπαδούς ομάδων Λευκωσίας και Λεμεσού

Απαγορεύεται έκδοση εισιτηρίων για εκτός έδρας αγώνες σε οπαδούς ομάδων Λευκωσίας και Λεμεσού

Απαγορεύεται η έκδοση εισιτηρίων για τους οπαδούς ομάδων με έδρα στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού που θα αγωνιστούν σε γήπεδα άλλων επαρχιών, στο πλαίσιο του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας με τα έκτακτα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις δύο επαρχίες με ισχύ μέχρι της 23 Οκτωβρίου 2020.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι "για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του περιορισμού της πιθανότητας μετάδοσης του ιού, αποφασίστηκε όπως η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις των Λευκωσίας και Λεμεσού, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, νοουμένου ότι τηρούνται τα σχετικά πρωτόκολλα".

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι απαγορεύεται η έκδοση και η πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους, των οποίων η ομάδα έχει την έδρα της στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού και θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε άλλη Επαρχία.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λευκωσίας αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Αμμοχώστου σε γήπεδο της Επαρχίας Αμμοχώστου, δεν επιτρέπεται να δοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση