Με αθλητές γερμανικής ομάδας που προπονούνται στο φράγμα Πολεμιδιών συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΚΟΑ

Με αθλητές γερμανικής ομάδας που προπονούνται στο φράγμα Πολεμιδιών συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΚΟΑΤις εγκαταστάσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι (Κ.Ο.ΘΑ.ΣΚΙ.), στο Φράγμα Πολεμιδιών, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, και συναντήθηκε με τους αθλητές της Γερμανικής Εθνικής Ομάδας οι οποίοι βρίσκονται αυτό το δεκαπενθήμερο στην Κύπρο για προετοιμασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, τον κ. Μιχαηλίδη συνόδευσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΘΑ.ΣΚΙ. Ανδρέας Κόκκινος, ενώ παρών ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος της αντίστοιχης Γερμανικής αθλητικής ομοσπονδίας Heiko Huller.

Καλωσορίζοντας τους αθλητές ο κ. Μιχαηλίδης ευχήθηκε ευχάριστη παραμονή στην Κύπρο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η επιλογή του νησιού μας για την προετοιμασία τους, θα έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, αφού τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και οι άρτιες εγκαταστάσεις εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για αυτήν.

Από την πλευρά του ο κος Heiko εξέφρασε στον πρόεδρο του ΚΟΑ την ικανοποίηση του για το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων της Ομοσπονδίας, την φιλοξενία καθώς και τις ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ανέφερε επίσης ότι σκοπεύουν και στο μέλλον να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Φράγματος Πολεμιδιών για την προετοιμασία της Εθνικής τους Ομάδας αφού έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα συνάντησαν στην Κύπρο.

Η παρουσία της Γερμανικής ομάδας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Κ.Ο.ΘΑ.ΣΚΙ. αφού πέραν της ανταλλαγής αθλητικών εμπειριών με μια σαφώς μεγαλύτερη από την Κυπριακή Ομοσπονδία, υλοποιείται παράλληλα και ο μεγάλος στόχος του ΚΟΑ και του Υφυπουργείου Τουρισμού, για την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο, σε μια δύσκολη μάλιστα εποχή, όπου σημαντικό μέρος της αθλητικής δραστηριότητας και των μετακινήσεων στην Ευρώπη έχει παγώσει εξαιτίας της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση