Skip to main content

Η ΑΕΛ στέφθηκε πρωταθλήτρια στο μπάσκετ γυναικών


H γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ στέφθηκε τη Δευτέρα πρωταθλήτρια Κύπρου για την καλαθοσφαιρική σεζόν 2011-2012. Σε αγώνα που έγινε στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης», στη Λεμεσό, κέρδισε 53-52 και συμπλήρωσε τρεις νίκες έναντι δυο του αντιπάλου στην τελική σειρά των αγώνων των πλέι οφ για το Πρωτάθλημα Γυναικών. Η ΑΕΛ κέρδισε αυτή τη σεζόν και το κύπελλο αλλά και το σούπερ καπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΚ, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έσπασαν καρδιές, με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη χάρις σε ένα τρίποντο από την Παπαδούρη.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 2000 περίπου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας.

Δεκάλεπτα: 11-18,24-27,38-37,53-52

ΑΕΛ (Γ. Παλάλας): Παπαδούρη 9(3), Μενελάου, Λάρκου 5(1), Παπαδοπούλου Κ. 12, Κουτσουνούρη 9(1), Γκαβριλόσκα 9, Ράτζα 4, Παπαδοπούλου Σ. 5

Κεραυνός (Χ. Στυλιανίδης): Παναγή 3(1), Μπόσκοβιτς 18 (2), Πιτσιλλίδου 8(2), Νικολάου, Βεζένκοβα 4, Ζάριτς, Ιόνοβα 4, Παβίσεβιτς 15.

Τις απονομές επάθλων και μεταλλίων στη πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια απένειμαν οι Νίκος Χριστοδουλίδης, Μιχάλης Μιχαήλ και Κλεόβουλος Ιωάννου (μέλη Δ.Σ. Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης).

Μετά τον αγώνα ο Άριστος Αρίστου (βοηθός προπονητής των νικητών) συνεχάρη τις κοπέλες της ΑΕΛ και στον προπονητή Γιώργο Παλάλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Αναζήτηση