Μεγάλη επιτυχία Κύπριου αθλητή στο kickboxing


Μεγάλη επιτυχία της Κύπρου θεωρείται ο αγώνας του αθλητή του kickboxing Ακοπιάν Αρθουρ, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κύπρου, εναντίον του Ρώσου, δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Ρομάν Mαϊλοβ.

Ο αγώνας διεξήχθη στη Μόσχα στις 30 Μαρτίου και, όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο Κύπριος αθλητής έδειξε θαυμάσια αποτελέσματα και οι δικαστές για πρώτη φορά δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν το νικητή στη διάρκεια του αγώνα. Μόνο στον τέταρτο πρόσθετο γύρο νίκησε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ρομάν Mαϊλοβ, παρόλο που και εκεί οι γνώμες των δικαστών χωρίστηκαν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η επιτυχία ενός αθλητή που εκπροσωπεί την Κυπριακή Δημοκρατία σε διεθνή αγώνα του υψηλότερου επίπεδου έχει ανοίξει απροσδόκητες δυνατότητες της Κύπρου στο kickboxing.

Για τον αγώνα αυτό, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου στο ξενοδοχείο ''Elysium'' στην Πάφο, συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".