ΚΟΕΑΣ: Στο Τσίρειο τελικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ’ κατηγορίας

ΚΟΕΑΣ: Στο Τσίρειο τελικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ’ κατηγορίας

Στο Τσίρειο Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ’ κατηγορίας αντί στη Λευκωσία μετά την έγκριση σχετικού αιτήματος της ΚΟΕΑΣ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου – EUROPEAN ATHLETICS.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, το αίτημα για αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19-20 Ιουνίου 2021, υποβλήθηκε ύστερα από τα προβλήματα που προέκυψαν στην ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα του Εθνικού Σταδίου Στίβου και την διαπίστωση ότι οι εργασίες δε θα ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας, εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενες εγγυήσεις από το Δημαρχείο Λεμεσού, τον ΚΟΑ και το ΓΣΟ και πλέον η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται για μια καθόλα επιτυχημένη διοργάνωση στη Λεμεσό, αναφέρει η ΚΟΕΑΣ.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων - Γ ' Κατηγορίας, εκτός από τις Εθνικές Ομάδες Στίβου Ανδρών και Γυναικών της Κύπρου, συμμετέχουν άλλες 15 χώρες και αναμένεται να φιλοξενηθούν γύρω στους 450-500 αθλητές - τριες και προπονητές.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση