Στο βάθρο Παραολυμπιακών έξι φορές στο σύνολο η Πελενδρίτου, λέει ο Ν.Ο. Λεμεσού

Στο βάθρο Παραολυμπιακών έξι φορές στο σύνολο η Πελενδρίτου, λέει ο Ν.Ο. Λεμεσού


Στο υψηλότερο βάθρο των Παραολυμπιακών η Καρολίνα Πελενδρίτου για τρίτη φορά, αναφέρει ο Ν.Ο Λεμεσού που συγχαίρει την αθλήτρια μας για την νέα μεγάλη της επιτυχία.

«Το ταξίδι της Καρολίνας Πελενδρίτου στο Τόκιο ολοκληρώνεται με το τρίτο Χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της κι ένα Παγκόσμιο ρεκόρ. Με ένα στρατηγικά συντηρητικό προκριματικό αγώνα, η Καρολίνα πέρασε στον τελικό των 100μ Πρόσθιο όπου έδωσε ψυχή και σώμα σπάζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ ακόμη μία φορά, και κερδίζοντας το Χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:19:78! Με τον αγώνα της αυτό άφησε τη μεγάλη της αντίπαλο Jia Ma από την Κίνα, στη δεύτερη θέση», αναφέρει δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον ΝΟ Λεμεσού, η πριγκίπισσα της πισίνας με την εξαιρετική της εμφάνιση στο Τόκιο αναχωρεί με δύο μετάλλια (Χρυσό και Χάλκινο), ένα Παγκόσμιο και ένα Πανευρωπαϊκό ρεκόρ και απέδειξε ότι οι αντίξοες συνθήκες που έφερε η πανδημία δεν ήταν παρά μόνο ένα μικρό εμπόδιο.

«Από τους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, μέχρι και σήμερα στους αγώνες του Τόκιο, η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει ανέβει στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων έξι φορές στο σύνολο (3 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα) χαρίζοντας στη χώρα μας τεράστια συγκίνηση, χαρά και στιγμές υπερηφάνειας», αναφέρεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού συγχαίρουν θερμά την εξαιρετική παρουσία της Καρολίνας Πελενδρίτου στο Τόκιο και της εύχονται κάθε επιτυχία με τους μελλοντικούς της στόχους.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση