Επιστρέφουν για τα «Λεμέσια» ποδηλατικός γύρος Λεμεσού και Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριου Αγαθαγγέλου

Επιστρέφουν για τα «Λεμέσια» ποδηλατικός γύρος Λεμεσού και Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριου Αγαθαγγέλου


Τον ποδηλατικό γύρο 10 χιλιομέτρων, φιλοξενούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, τα «Λεμέσια 2021», η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του τόπου, ενώ στις 7 Νοεμβρίου, επιστρέφει δυναμικά και ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου, «Μάριος Αγαθαγγέλου».

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις, την ερχόμενη Κυριακή, στις 9.00, στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, θα δοθεί η εκκίνηση για την πολυπληθέστερη ποδηλατική πορεία της Κύπρου, με τη συμμετοχή ποδηλατικών ομάδων και ομίλων, αθλητικών σωματείων καθώς και όσων αγαπούν το ποδήλατο.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Nextbike θα παραχωρήσει δωρεάν ποδήλατα σε όσους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν το δικό τους δίκυκλο, ενώ χορηγός του ποδηλατικού γύρου της Λεμεσού είναι η εταιρεία Deloitte.

Στις 7 Νοεμβρίου επιστρέφει στα «Λεμέσια», ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», συμπληρώνοντας 23 χρόνια παρουσίας, στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Ο αγώνας, που πραγματοποιείται στη μνήμη του αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου, θα ξεκινήσει στις 9.00, από το μόλο Λεμεσού και σε αυτόν αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές, απλοί πολίτες και παιδιά, ενώ περιλαμβάνει τρεις διαδρομές των 10Km, των 3Km και τον Παιδικό Αγώνα Δρόμου 1Km.

Το κόστος συμμετοχής για τη διαδρομή των 10Κm είναι 10 ευρώ, για τον αγώνα 3Κm είναι 5 ευρώ και δωρεάν η συμμετοχή στην παιδική διαδρομή.

Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μικροί Ήρωες», που στόχο έχει τη στήριξη των οικογενειών παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία, που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν Safe Pass, ενώ θα μπορούν να εξασφαλίσουν με την εγγραφή τους, φανέλα και ΒΙΒ numbers, τα οποία θα αποσταλούν μέσω της ACS courier.

Οι εγγραφές στο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου θα πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στο σύνδεσμο https://worldsmarathons.com/marathon/lemesia.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".