Εθνικός-Δόξα για την 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, αναβολή αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ

Εθνικός-Δόξα για την 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, αναβολή αγώνα Απόλλωνα-ΑΕΛ


Με τον αγώνα Εθνικού Άχνας - Δόξας Κατωκοπιάς ανοίγει το απόγευμα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Cyta. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.00, στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας.

Εξάλλου, η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μετά από αίτημα του Απόλλωνα, αναβάλλεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα COVID-19 σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α΄ του Απόλλωνα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Η ΚΟΠ σημειώνει ότι στον αγώνα, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αρχικά ο αγώνας.

Πηγή: ΚΥΠΕ, ΚΟΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".