Χρυσό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο για την Καρολίνα Πελενδρίτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Χρυσό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο για την Καρολίνα Πελενδρίτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην τεράστια συλλογή της πρόσθεσε η Καρολίνα Πελενδρίτου το βράδυ της Κυριακής, κατακτώντας το χρυσό στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία S11, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μαδέιρα, που ξεκίνησε την Κυριακή και είναι ο σημαντικότερος φετινός της αγώνας.

Η επίδοσή της στον τελικό ήταν 29.81. To πρωί στον προκριματικό είχε κάνει ρεκόρ αγώνων και ευρωπαϊκό ρεκόρ με 29.58. Είναι το πρώτο της χρυσό μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017. Πρόκειται για το σημαντικότερο φετινό αγώνα για την 35χρονη κολυμβήτρια η οποία την Τρίτη (14/6) θα αγωνιστεί στα 100μ πρόσθιο.

Χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση αισθάνεται η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 50μ ελεύθερο Καρολίνα Πελενδρίτου

Χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση για την απόφασή της να παρατείνει την αθλητική της καριέρα μετά το Τόκυο, με τελικό και μεγάλο στόχο το Παρίσι του 2024, αισθάνεται η Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία την Κυριακή (12/6) στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία S11, είκοσι χρόνια μετά το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το αργυρό στην Αργεντινή το 2002.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη την Καρολίνα Πελενδρίτου

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη την Καρολίνα Πελενδρίτου για το χρυσό στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία S11, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter σήμερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Καρολίνα μας που αναδείχθηκε για 4η φορά χρυσή πρωταθλήτρια κόσμου».

Καλή επιτυχία και στη συνέχεια Καρολίνα Πελενδρίτου, πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".