Χρυσό μετάλλιο και νέο ρεκόρ αγώνων στα 100μ πρόσθιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μαδέιρα

Χρυσό μετάλλιο και νέο ρεκόρ αγώνων στα 100μ πρόσθιο για την Καρολίνα Πελενδρίτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μαδέιρα


Χρυσό μετάλλιο στα 100μ πρόσθιο, στην κατηγορία SB11, πήρε η Καρολίνα Πελενδρίτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μαδέιρα την Τρίτη, σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων με χρόνο 1:21.01.

Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Καρολίνα στη διοργάνωση, αφού την Κυριακή είχε κερδίσει και τα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία S11, με επίδοση 29.81.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου για το νέο χρυσό μετάλλιο

Η Καρολίνα Πελενδρίτου το έκανε ξανά! Μέσα σε ένα τριήμερο κατέκτησε και δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας!

Μετά το χρυσό μετάλλιο που πήρε στα 50μ. ελεύθερο την Κυριακή, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στα 100μ. πρόσθιο το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου! Με χρόνο 1.12.01 που αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων, η Χρυσή Παραολυμπιονίκης μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο δεύτερο αγώνισμα που συμμετείχε σ’ αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Δύο ακόμη μετάλλια στην πλούσια συλλογή της Κύπριας κολυμβήτριας που παραμένει στην κορυφή.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει την Καρολίνα Πελενδρίτου, καθώς και τον προπονητή της, για τη νέα τεράστια επιτυχία της και εύχεται ανάλογες διακρίσεις και στη συνέχεια.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".