Κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο Τσίρειο στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Στίβου

Κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στο Τσίρειο στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Στίβου


Στο Τσίρειο Στάδιο θα δώσουν το παρόν τους το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του στίβου, για να δώσουν τη δική τους παράσταση στα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα 103ο Ανδρών και 65ο Γυναικών, τα οποία είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Ντίνου Μιχαηλίδη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, με την ευκαιρία της διοργάνωσης αυτής, η ΚΟΕΑΣ και ο ΓΣΟ, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του «Τσιρείου», στην οποία κάλεσαν τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στους Αγώνες, για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες, αλλά και να απολαύσει θέαμα, με ανταγωνιστικά αγωνίσματα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, εξέφρασε την περηφάνια της Ομοσπονδίας για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ επισήμανε τη σημαντικότητα των επερχόμενων παγκύπριων πρωταθλημάτων, σε μια απαιτητική χρονιά.

«Καλώ το φίλαθλο κοινό της να προσέλθει στο σαββατοκύριακο στο Τσίρειο Στάδιο και να απολαύσει πλούσιο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα, στηρίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριές μας που θα αγωνιστούν», ανέφερε.

Στην πόλη της Λεμεσού θα διεξαχθεί άλλη μία μεγάλη διοργάνωση στίβου, με τον Δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη να εκφράζει τη χαρά και την τιμή, που θέτει υπό την αιγίδα του Δήμου και τους Παγκύπριους Αγώνες Ανδρών / Γυναικών. «Ως Δήμος υποδεχθήκαμε πέρσι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας και φέτος το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου, δύο διοργανώσεις οι οποίες είχαν απόλυτη επιτυχία. Καλώ τον κόσμο να συνεισφέρει και σε αυτήν τη διοργάνωση και εύχομαι σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία», ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Νικολαΐδη.

Αρωγός σε κάθε προσπάθεια του στίβου είναι πάντοτε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, με τον πρόεδρό του Ανδρέα Μιχαηλίδη, να τονίζει την αγάπη του ιδίου και του Οργανισμού σε κάθε άθλημα και σε κάθε αθλητή και αθλήτρια που υπηρετεί με το δικό του τρόπο την πατρίδα του.

«Ο αθλητισμός με συνεπαίρνει, γι’ αυτό προσπάθειά μας όλων στο Συμβούλιο είναι να στηρίζουμε τα ταλέντα μας και να τους βοηθούμε να ανελιχθούν. Δεν θέλω να βλέπουν κάποιοι τον Οργανισμό σαν κουμπαρά, που θα βάλει ο καθένας το χέρι του για να πάρει λεφτά, αλλά σαν ένα ζωντανό Οργανισμό, ο οποίος βρίσκεται δίπλα και στηρίζει τον αθλητισμό σε όλο το φάσμα του», είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν του στο Τσίρειο και να χειροκροτήσει τα παιδιά του στίβου στην προσπάθειά τους.

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων, ο οικονομικός διευθυντής της Medochemie, Αχιλλέας Τσαγγάρης, ανέφερε ότι στη Medochemie έχουν μεγάλη ευαισθησία για τον αθλητισμό και είναι τίμη τους που βρίσκονται κοντά σε αυτόν και προσφέρουν με τη δική τους χορηγία, σε μια αγαστή συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ.

Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια, Κυριάκος Τσολάκης, ο οποίος θα είναι και ο οικοδεσπότης της φετινής διοργάνωσης, μίλησε για τη σημαντικότητα των Αγώνων και για την πόλη της Λεμεσού, αλλά και σε όλη την Κύπρο και κάλεσε με τη σειρά του και τους Λεμεσιανούς, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Κύπρου να έρθουν το σαββατοκύριακο στο Τσίρειο και να απολαύσουν εξαιρετικούς αγώνες.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν αρκετοί αθλητές και αθλήτριές, με τους πρωταθλητές Μίλαν Τράικοβιτς και Απόστολο Παρέλλη να βρίσκονται στο πάνελ και να απευθύνονται με τη σειρά τους στον κόσμο. Ο Τράικοβιτς, έφερε ως παράδειγμα την παρουσία του κόσμου στο 1ο Διεθνές Μίτινγκ, που πλησίασε τους 4.000 και κάλεσε ξανά κάθε φίλαθλο να έρθει το σαββατοκύριακο στο Τσίρειο, για να τους βοηθήσει. Για τον ίδιο, είπε πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για την καλύτερη δυνατή παρουσία, αφού ακολουθούν οι Μεσογειακοί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.,

Ο Απόστολος Παρέλλης, τόνισε πως οι Παγκύπριοι Αγώνες είναι η πιο σημαντική διοργάνωση στην Κύπρο και πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και για να κερδίσουν τους αγώνες, αλλά και για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο Τσίρειο. Μάλιστα, ανέφερε πως οι πιο παλιοί και έμπειροι αθλητές θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο δυνατό παράδειγμα στους νέους για να ακολουθήσουν τα χνάρια τους. Επόμενος στόχος του Παρέλλη είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες, όπου θα κυνηγήσει μετάλλιο, ελπίζοντας ότι θα είναι παρών και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πηγή: ΚΥΠΕ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".