ΟΠΑΠ Λεμέσια 2022: Το Beachpolistas World Tour κάνει σταθμό στη Λεμεσό

ΟΠΑΠ Λεμέσια 2022: Το Beachpolistas World Tour κάνει σταθμό στη Λεμεσό


Το Beachpolistas World Tour συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο, προσφέροντας μοναδικό υπερθέαμα και έντονες συγκινήσεις. Επόμενος σταθμός η Λεμεσός, η οποία θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο των «ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2022» το δημοφιλές τουρνουά, από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου 2022.

Το Beachpolistas World Tour, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και στηρίζουν η FAB Sportswear και ο Υδάτινος Κόσμος, επιστρέφει ανανεωμένο και αναβαθμισμένο, με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και αρκετών φίλων του αθλήματος.

Στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, αναμένεται να δώσουν επίσης το παρόν τους πρώην και νυν πολίστες, ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες για μικρές ηλικίες, καθώς και ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί για το κοινό.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, την OPEN που θα διεξαχθεί Παρασκευή μέχρι Κυριακή (29 -31 /7) από τις 15:00 έως τις 22:00 και την U14 η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και Κυριακή (30 – 31/7) από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Το Beachpolistas World Tour, το οποίο ξεκίνησε φέτος από την Ουρουγουάη και έχει ήδη ταξιδέψει σε Χιλή, Κροατία, Ελλάδα και Μεξικό, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πανίκου Προκοπίου, τέως Πρόεδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του TELETHON.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Beachpolistas World Tour συμβάλλει και στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος, καθώς στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται παράλληλα δράσεις, σχετικές με την καθαριότητα της θάλασσας και την ανακύκλωση.

Στο καλεντάρι του Beachpolistas World Tour εντάσσεται και ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Ο Covid και οι επιπτώσεις του στον Αθλητισμό», η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 10πμ στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης - ΤΕΠΑΚ. Η Διάλεξη που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, πραγματοποιείται από το Δήμο Λεμεσού, τον Ν.Ο. Λεμεσού και την στηρίζουν ο Υδάτινος Κόσμος, το ΤΕΠΑΚ, η FAB Sportswear και το Aquafeed24.com. Ομιλήτρια θα είναι η Ψυχολόγος κ. Έλενα Αβραάμ, ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα βρίσκονται οι αθλητές και προπονητές Μαρία Παπαδοπούλου, Γιάννος Ζησιμίδης, Λούδης Κώστας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Καλαϊντζής Γεώργιος και Φώσκολος Άγγελος.

Facebook @Lemesia2022 | Instagram @Lemesia

Επίσημος Χορηγός Λεμεσίων: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγοί Λεμεσίων: ΚΟΑ, Medochemie, Deloitte, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Άγιος Νικόλαος, Marlow Navigation, Hercules.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".