ΑΕΛ… εκδηλώσεις για τα 80χρονα


ael80

Βασική προετοιμασία στη Αυστρία

Από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι και τις 13 του Αυγούστου το βλέμμα των φίλων της ΑΕΛ θα είναι στραμμένο στο αθλητικό κέντρο Λέοκαγκ της Αυστρίας.

Εκεί η Λεμεσιανή ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της όπου πέρα από τις μονές και διπλές προπονήσεις θα δώσει και 4 ή και 5 ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί επί Αυστριακού εδάφους τα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Ατρόμητο Περιστερίου (3/8), τη Ρεάλ Σοσιεντάντ (5/8), τη Χέρτα Βερολίνου (7/8) και τη Σάαλφελντεν (11/8). Γίνονται προσπάθειες όπως εξευρεθεί αντίπαλος και στις 9 του μήνα. Εάν όχι όλα, τουλάχιστον κάποια φιλικά παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το Plus TV και όλα ραδιοφωνικά από το Sports 1 93.7 FM.

Η αποστολή της ΑΕΛ όπως προαναφέραμε είναι προγραμματισμένη για τις 13 του Αυγούστου και έπειτα στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι το Σαββατοκύριακο 28και 29 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει σεφιλικές αναμετρήσεις την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς(18/8 Τσίρειο Στάδιο) και την ΑΕΚ (21/8 ΓΣΖ).

Εν τω μεταξύ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 80χρονων ζωής του σωματείου της ΑΕΛ υπάρχει αύριο Σάββατο (31/7 από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι) προγραμματισμένη παρόμοια εκδήλωση όπως αυτή της προηγούμενης βδομάδας στο MyMall στο Ζακάκι. Το περασμένο Σάββατο η«Φωνή της Λεμεσού» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν του στον υπόγειο χώρο του My Mall και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, να πάρει αυτόγραφα από αυτούς, να προμηθευτεί το επετειακό λεύκωμα «80χρονια ΑΕΛ ταξίδι στο όνειρο», να συμπληρώσει αίτηση εισιτηρίου διαρκείας, να δει από κοντά τις 3 στολές της ομάδας και να παραγγείλει και την επετειακή μπλούζα των 80χρονων.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".