Νέα Εφαρμογή Κινητού – cyCompare App για σύγκριση προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Νέα Εφαρμογή Κινητού – cyCompare App για σύγκριση προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών


Το Γραφείο του Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων εγκαινιάζει εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού σε σχέση με την εφαρμογή cyCompare App, την οποία ανέπτυξε και διατίθεται δωρεάν στις πλατφόρμες Google Play και App Store.

Η εφαρμογή, παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να συγκρίνει όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών τα οποία προσφέρονται στην κυπριακή αγορά (σταθερή/κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνική πρόσβαση, τηλεόραση καθώς και πακέτα υπηρεσιών). Οι καταναλωτές, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή, μπορούν να προχωρήσουν στην αναζήτηση υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες τους, να συγκρίνουν τις διαθέσιμες υπηρεσίες για όλους τους παροχείς και να αποφασίσουν με βάση τα προσωπικά τους κριτήρια.

Η εφαρμογή, είναι επιπρόσθετα διαθέσιμη και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας, www.ocecpr.ee.cy και απευθείας στον σύνδεσμο: http://cycompare.ocecpr.ee.cy

Πηγή: ΓΤΠ


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".