Skip to main content
H Cyprus Public Transport φέρνει τα πρώτα μεγάλα αστικά ηλεκτρικά λεωφορεία στην Κύπρο

H Cyprus Public Transport φέρνει τα πρώτα μεγάλα αστικά ηλεκτρικά λεωφορεία στην Κύπρο


Η  Cyprus Public Transport  φέρνει τα πρώτα μεγάλα αστικά ηλεκτρικά λεωφορεία στη χώρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία και την υπόσχεσή της για εκσυγχρονισμό των δημόσιων συγκοινωνιών.

Οπως αναφέρει, τα λεωφορεία αυτά διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία που υπάρχει τηρώντας τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα. Η εταιρεία επενδύει στο μέλλον της βιώσιμης πράσινης κινητικότητας και αγόρασε τα πρώτα 5 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία για τη Λευκωσία και Λάρνακα, εκπληρώνοντας έτσι και τη δέσμευσή της προς το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, προσθέτει η ανακοίνωση.

Οπως δηλώνει ο Julio Tironi, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, η εταιρεία “είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα μπορεί να προσφέρει στο επιβατικό κοινό της Κύπρου την ευκαιρία να μετακινείται με τα πιο αθόρυβα και τελευταίας τεχνολογίας λεωφορεία.  Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στο κοινό της Κύπρου δημόσιες μεταφορές ευρωπαϊκών προδιαγραφών, βιώσιμη κινητικότητα και την καλύτερη συνολική εμπειρία στον πελάτη».

Πηγή: ΚΥΠΕ


Αναζήτηση