Είπαν για τη Φωνή της Λεμεσού

Άργης Μάρκαρης

Άργης Μάρκαρης

Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε για την ενημέρωση μας σε θέματα που αφορούν τη Λεμεσό. Με τους χαιρετισμούς μου.

Αδάμος Τριγγής Αγιος Επίκτητος Κερύνειας, (τώρα στην Βορόκλινη Λάρνακας)

Αδάμος Τριγγής Αγιος Επίκτητος Κερύνειας, (τώρα στην Βορόκλινη Λάρνακας)

Μου αρέσει η Φωνή της Λεμεσού. Διαβάζοντας το θέμα σας για το πρόγραμμα TRIP το οποίο αφορά την ανάπτυξη της πανέμορφης περιοχής Τροόδους εισηγούμαι εαν είναι δυνατόν όπως ληφθεί υπόψη της ομάδας που θα λάβει τις αποφάσεις και η δυνατότητα της δημιουργίας ενός Τουριστικού Αστεροσκοπίου όπου οι επισκέπτες Κύπριοι και ξένοι θα απολαμβάνουν σε επιλεγμένη περιοχή με απρόσκοπτη θέα, το παραδοσιακό Κυπριακό τσάϊ τους ίσως και επιλεγμένα φαγητά, παρέα με τα αστέρια και ίσως με την τοποθέτηση κάποιων δυόπτρων να μπορούν κιόλας να παρακολουθήσουν για λίγο επιλεγμένους αστερισμούς. Κύπριοι Αστρολόγοι θα μπορούν να τους ενημερώσουν και για τον ρόλο των Αστεριών στην ζωή μας ανάλογα με το ζώδιο του καθενός, έτσι ώστε να αυξηθεί και το ενδιαφέρον μέσω και αυτής της επιλογής για επίσκεψη στην ωραία αυτή περιοχή της πατρίδας μας. Απλά μια εισήγηση ήθελα να κάνω και εύχομαι επιτυχία στην όλη προσπάθεια αν και νομίζω, ότι το θέμα άστρα και ουρανός έχει να προσφέρει πολλά στο πρόγραμμα ένεκα του υψομέτρου και της μοναδικότητας της περιοχής Τροόδους.

Athos D. Tillyris

Athos D. Tillyris

Αγαπητή Σύνταξη, Σας συγχαίρω για την Νέα Εφημερίδα της Λεμεσού. Τα θέματα σας είναι αξιόλογα και μας ενημερώνουν για το Παρόν, μας υπενθυμίζουν για το Μέλλον και μας περιδιαβάζουν στο Παρελθόν.Είμαι φανατικός συλλέκτης βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων και άλλων εντύπων που αφορούν την Πόλη και Επαρχία Λεμεσού από Αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα και μέλος του Αρχείου του Δήμου Λεμεσού. Καλή συνέχεια Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media