D.C. Amusement Galactica Enterprises Ltd: Όλα για την ψυχαγωγία

galactica

Σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό

Ένας τριώροφος χώρος με πέραν των 80 παιγνιδιών, μπιλιάρδα, ηλεκτρονικά παιγνίδια, ένα bowling 24 διαδρόμων, ένα internet cafe, ένα ζαχαροπλαστείο και ένα εστιατόριο.

Ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η D.C. Amusement Galactica Enterprises Ltd που διαχειρίζεται, το Galactica Entertainment προχωρεί σε νέες επενδύσεις, αποδεικνύοντας ότι έχει όραμα και νοιάζεται για τους πελάτες της.

Στη Λεμεσό σε ένα κομβικό σημείο επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρείου, του κεντρικού δρόμου της Μέσα Γειτονιάς, το Galactica Entertainment κατάφερνει να αποτελεί από το ξεκίνημά του το 1976, σημείο αναφοράς της πόλης. Η τοποθεσία του σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών, ωθούν την εξέλιξή του με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και την προσοχή στον πελάτη, όπως αναφέρει ο Γιάννης Χρίστου, διευθυντής.

Το Galactica έγινε γνωστό ως λούνα παρκ. Σήμερα όμως έχει επεκταθεί και σε άλλα πεδία. Τί υπηρεσίες προσφέρει;
Πρόκειται για ένα πολυχώρο που καλύπτει γύρω στα 600 τ.μ και παρέχει ολοκληρωμέ- νο πακέτο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Στο πλαίσιο αυτό παρέχει πάρα πολλές δραστηριότητες. Στον εξωτερικό του χώρο υπάρχουν μεγάλα παιγνίδια όπως και στον εσωτερικό, video games, internet cafe, επαγγελματικά μπιλιάρδα και 36 τηλεοράσεις, όπου κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει κυρίως αθλητικές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο επαγγελματικό bowling center στην Κύπρο με 24 διαδρόμους με το πιο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα proshop για είδη bowling. Σημαντικό κομμάτι του αποτελούν τα εταιρικά team building events που υλοποιούν αρκετές εταιρείες σε αυτό.

Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση των χώρων σας, ποια είναι τα δυνατά σας σημεία;
Το Galactica διαθέτει ίσως ένα από τα κορυφαία ζαχαροπλαστεία στη Λεμεσό και την Κύπρο. Ο pastry chef, Χρίστος Παντελή είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους στον τομέα στην Κύπρο με σημαντική εμπειρία.

Στην κουζίνα όπου έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου και πλούσιου μενού, σεφ είναι ο επίσης καταξιωμένος, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ταυτόχρονα προσφέρουμε catering για διαφόρων τύπων εκδηλώσεις έχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας νέων γεύσεων αναλόγως των αναγκών των πελατών.

Επίσης ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για μας είναι ότι διατηρούμε τις τιμές μας σε άρκετα χαμηλά επίπεδα, σε σχέση με την απαράμιλλη ποιότητά μας. Κι αυτό γίνεται λόγω των αυξημένων πωλήσεων μας σε όγκο. Έτσι ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας προτιμά.

Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο. Για τι ακριβώς πρόκειται;
Στη μακρόχρονη παρουσία μας και τη συνεχή επαφή μας με τον κόσμο είδαμε ότι μειονεκτούσαμε στην ψυχαγωγία παιδιών ηλικίας 0 – 5. Ο κόσμος γνωρίζοντας την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας θεώρησε ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν η πιο σωστή: Η δημιουργία ενός παιγνιδότοπου ειδικά για αυτές τις ηλικίες. Σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες ο χώρος αυτός θα λειτουργήσει περιλαμβάνοντας 3D στοιχεία, αίθουσα θηλασμού και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για άλλαγμα βρεφών. Επίσης θα προχωρήσουμε σε κάτι νέο για τέτοιους χώρους για τα δεδομένα της Κύπρου. Θα υπάρχει ένα υγιεινό μενού, το οποίο έχει διαμορφωθεί από ειδικό διατροφολόγο και θα το στηρίξει η κουζίνα μας. Με το χώρο αυτό στοχεύουμε κυρίως στην ποιότητα που προσφέρουμε στον κόσμο και την υγεία των παιδιών.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;
Το καλοκαίρι θα είναι έτοιμη μια αίθουσα δεξιώσεων που ετοιμάζουμε. Με ωραίους χρωματισμούς και διακόσμηση και δυναμικότητα 250 ατόμων, θα έχει όλες τις πρόνοιες για να φιλοξενήσει βαφτίσεις, χορούς, αρραβώνες, γάμους, ακόμη και συνέδρια.

Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε την πρώτη μπουτίκ γλυκών στην Κύπρο που θα λειτουργήσει στους χώρους μας σε ένα χρόνο περίπου, όπου ανάλογες υπάρχουν μόνο σε μεγάλες πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο και όμορφο χώρο, όπου θα φιλοξενούνται γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής, όπως τρισδιάστατες τούρτες και φυσικά το άτομο που θα τις κάνει εκεί.

Τι ωθεί αυτή τη δυναμική;
Μετά τα τόσα χρόνια που λειτουργεί το Galactica ο πελάτης που έρχεται εδώ γνωρίζει την ποιότητα, τις λογικές τιμές, το καθαρό, ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να βλέπουμε μακροπρόθεσμα.

Δεν αφήνουμε καμία λεπτομέρεια στην τύχη, γιατί θεωρούμε ότι κρινόμαστε από αυτές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά και τους πελάτες μας νοιαζόμαστε για αυτούς, γιατί αυτό σημαίνει για μας εξυπηρέτηση. Θέλουμε να είναι ευχαριστημένοι και να ξανάρθουν. Ίσως είμαστε ο μοναδικός χώρος που ασχολείται με την ψυχαγωγία των παιδιών και προσφέρει τις υπηρεσίες που προσφέρει για τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και θεωρώ ότι είμαστε ηγέτες στον κλάδο μας στην Κύπρο.

Παρόλους τους δύσκολους καιρούς προχωρούμε σε επενδύσεις, γιατί είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες μας, το προϊόν μας και την ανταπόκριση του κόσμου. Αυτό μας ωθεί να συνεχίζουμε και να αναπτυσσόμαστε.

Παγκόσμια bowling συνάντηση

galactica-business-storyΠρόσφατα το bowling του Galactica Entertainment επιλέγηκε να φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Bowling, μια παγκόσμια αθλητική συνάντηση, η οποία θα γίνει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για την αθλητική συνάντηση του Διεθνούς Επαγγελματικού Συνδέσμου Bowling (WPBA) της ελίτ του bowling, όπως αναφέρει ο Γιάννης Χρίστου.

Στο πλαίσιο αυτό θα βρεθούν στην Κύπρο εκπρόσωποι 204 χωρών, ενώ αθλητικά κανάλια από όλο τον κόσμο θα καλύπτουν το γεγονός.

Galactica Entertainment

80 και πλέον είναι τα διαφορετικά παιγνίδια που φιλοξενεί
50 είναι το προσωπικό που απασχολείται εκεί
420 είναι οι θέσεις στάθμευσης που έχει
5.000 ο μέσος όρος ατόμων που παιρνούν από τους χώρους του
90-95 είναι τα πάρτι που υλοποιούνται εκεί μηνιαίως

Αναζήτηση