Πραγματοποιήθηκε ψες στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού η τιμητική εκδήλωση με την ευκαιρία της ανακήρυξης από το Δημοτικό Συμβούλιο των κ. Χρίστου και α. Κωνσταντίας Παπαδοπούλου σε Μεγάλους Ευεργέτες του Δήμου Λεμεσού.

Απονεμήθηκαν την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεμεσό, τα βραβεία του 7ου Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Σύνθεσης “Μάριος Τόκας” – “Κώστας Μόντης” ο οποίος διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με συνδιοργανωτή και αθλοθέτη το Κοινωφελές Επιστημονικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα “Φώτος Φωτιάδης”.

Σε σεμνή τελετή που έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του, τίμησε ο Δήμος Αγίου Αθανασίου τους αριστεύσαντες απόφοιτους και διακριθέντες μαθητές του που φοιτούν στα Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής, καθώς και ευρύτερα της Λεμεσού, για το σχολικό έτος 2014 – 2015. Επίσης βραβεύτηκαν μαθητές που πρώτευσαν σε Παγκύπριους, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς διαγωνισμούς σε ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση.

Η διαμόρφωση του ποταμού Γαρύλλη σε γραμμικό πάρκο δημιούργησε ένα καινούργιο άξονα ενδιαφέροντος ο οποίος διαπερνά τη Λεμεσό από βορά μέχρι νότο, αναζωογονεί και θέτει στην υπηρεσία των πολιτών ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι της πόλης, ανέφερε το απόγευμα ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, τελώντας τα εγκαίνια του έργου.

Τον καταξιωμένο χαράκτη Χαμπή Τσαγγάρη είχε την τιμή να φιλοξενεί ο δήμος Αγίου Αθανασίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην τέχνη της χαρακτικής. Ο δήμος, μέσω του θεσμού του Ανοικτού Σχολείου του, φιλοξένησε διήμερο χαρακτικής στο Λαογραφικό Μουσείο «ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου» που πραγματοποίησε η ομάδα του Μουσείου – Σχολής Χαρακτικής Χαμπή Τσαγγάρη.

Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media