Βραδιά φιλοξενίας από την Diamond Mines

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία Diamond Mines κάλεσε εκλεκτούς καλεσμένους στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου σε μια ξενάγηση στα show rooms της στην βιομηχανική περιοχή Αγ. Αθανασίου, όπου εκτίθενται κοσμήματα με διαμάντια εξαιρετικής ποιότητας και άλλοι πολύτιμοι λίθοι.

Η βραδιά έκλεισε με κληρώσεις δώρων χαρίζοντας κοσμήματα στους τυχερούς.

Χάρις στην εμπειρία και την αξιοπιστία της Diamond Mines, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες αδαμαντωρυχείων στο Ισραήλ, τους εμπειρογνώμονες που διαθέτει στο ανθρώπινο δυναμικό της, τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που την διακρίνει, οι πελάτες της απολαμβάνουν την τιμή και την ασφάλεια που παίρνουν όταν αγοράζουν κοσμήματα και διαμάντια απευθείας από την πηγή και τις τιμές των μετοχών.

Η εταιρεία είναι απλωμένη στρατηγικά σε διάφορα τουριστικά αξιοθέατα σε όλο Ισραήλ και πλέον έχει μπει δυναμικά και στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς και ξενάγησης στα show rooms όπου κάποιος μπορεί να δει πιστοποιημένα διαμάντια που πωλούνται σε τιμές ευκαιρίας.

Φωτογραφίες

Αναζήτηση