Άνοιξε τις πόρτες της η ανανεωμένη ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου

Μετά από μια επιβλητική, ριζική ανανέωση η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, τα επίσημα εγκαίνιά της  σε μια ανοικτή γιορτινή εκδήλωση.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η ανακαινισμένη υπεραγορά διαθέτει μεγαλύτερα, άνετα φρέσκα τμήματα πλούσια σε ποικιλία. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν καθημερινά μεγάλη γκάμα αγαπημένων επώνυμων προϊόντων, «καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην ποιότητα που χαρακτηρίζουν τις υπεραγορές, σε ανταγωνιστικές τιμές». Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρεσκομαγειρεμένα φαγητά σε πολύ χαμηλές τιμές στην νέα καφετέρια.

Τα εγκαίνια της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου τελέστηκαν με αγιασμό από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο και τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Τον τόνο της διασκέδασης έδωσαν οι δημοφιλείς παραγωγοί Τάσος Τρύφωνος και Δήμητρα Γεωργίου με ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση ενώ οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και χάρηκαν από κοντά τον αγαπημένο τους Mickey Mouse.

Φωτογραφίες

Αναζήτηση