Με λαμπρότητα τελέστηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Λεμεσό


Στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, στη Λεμεσό, τελέστηκε το πρωί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για τη γιορτή των Θεοφανείων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κλήρος και λαός πορεύθηκαν προς την αποβάθρα του παλιού λιμανιού της πόλης, όπου έγινε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Αρκετοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες και έπεσαν στη θάλασσα για να πάρουν τον Τίμιο Σταυρό και να ευλογηθούν από τη Χάρη Του.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στους εορτασμούς της Λεμεσού ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Τα Θεοφάνεια γιόρτασε στη Λεμεσό και ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας, σε συνεργασία με τους Δήμους Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Κερύνειας, με την τελετή ρίψεως του Τιμίου Σταυρού να πραγματοποιείται στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Κέντρου.

Img 22140 1

Img 22140 2

Img 22140 3

Img 22140 4

Img 22140 5

Img 22140 6


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".