Απονεμήθηκαν τα βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού σύνθεσης 'Μ. Τόκας - Κ. Μόντης'


Απονεμήθηκαν την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεμεσό, τα βραβεία του 7ου Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Σύνθεσης “Μάριος Τόκας” – “Κώστας Μόντης” ο οποίος διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με συνδιοργανωτή και αθλοθέτη το Κοινωφελές Επιστημονικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα “Φώτος Φωτιάδης”.

Σημερινή επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι “μετά την απονομή των βραβείων παρουσίασαν τα έργα τους οι ομάδες οι οποίες βραβεύτηκαν με το Α΄ βραβείο στις κατηγορίες Γυμνασίων, Λυκείων και Μουσικών Λυκείων ενώ παρουσιάστηκαν, επίσης, οι ομάδες οι οποίες βραβεύτηκαν με το Ειδικό Βραβείο Ενόργανης Μουσικής 'Μάριος Τόκας' και το Ειδικό Βραβείο 'Κώστα Μόντη'”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “η εκδήλωση άρχισε με τραγούδια του Μάριου Τόκα από μαθητές του Λανιτείου Λυκείου και Μουσικού Λυκείου Λεμεσού και στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, ο κ. Χρίστος Αριστείδου εκ μέρους του κ. Φώτου Φωτιάδη, Προέδρου του Κοινωφελούς Επιστημονικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος 'Φώτος Φωτιάδης' και ο κ. Νίκος Τόκας, εκ μέρους της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα”.


ΑναζήτησηCopyright © 2010 -

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ISSN 1986-213X (print) - ISSN 1986-2148 (online)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου (κειμένου ή φωτογραφίας) με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο, χωρίς τη γραπτή έγκριση ή άδεια της "Φωνής".