• Αρχική
  • Θέματα "Φ"
  • Ύπαιθρος
  • Δρόμοι στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού έκλεισαν λόγω των καιρικών συνθηκών
Δρόμοι στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού έκλεισαν λόγω των καιρικών συνθηκών

Δρόμοι στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού έκλεισαν λόγω των καιρικών συνθηκών

Δρόμοι στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού έκλεισαν, λόγω των καιρικών συνθηκών και η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.

Στην επαρχία Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί. Στην περιοχή επίσης επικρατεί ομίχλη.

Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναζήτηση στη "Φ"


| |

Ακολουθήστε τη "Φ" στα social media